BAGELS & BEANS LEIDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Leiden. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 11:02 Weer een top bestelling. De bezorger was ook extra bezorgd over de ijskoffie of ie had gelekt, maar dat was gelukkig niet het geval doordat jullie het goed verpakt hadden!
27 nov 2022 om 15:57 Snel en heerlijk
18 nov 2022 om 16:52 Mijn sapje was weer veilig overgekomen :) En fijn dat jullie er de extra gevraagde ham op hebben gedaan!
10 nov 2022 om 14:17 Weer top zoals altijd!
5 nov 2022 om 14:02 M’n sap was omgevallen dit gebeurd altijd bij de bagels en m’n hele eten was erdoor sompig ik bestel hier nooit meer
1 nov 2022 om 15:34 Leuk, zo’n zakje choco boontjes bij de bestelling. Eten zelf was ook weer lekker :)
29 okt 2022 om 15:45 Vrolijke bezorger, bospaddestoelenkroketjes waren lekker!!!
22 okt 2022 om 14:59 Broodjes waren echt mega droog...te lang gebakken denk ik, de zaden en pitjes op de broodjes waren wat zwart een aangebrand, hierdoor proefde het broodje ook verbrand.. jammer, heb het beleg eraf gehaald en op eigen brood gedaan...
19 sep 2022 om 14:53 Bagels zijn wel lekker maar ik vind het persoonlijk erg duur voor wat we kregen. Nu heb ik als nog honger...en vijf euro bezorgkosten? Om met een e-bike hierheen te fietsen? Bijna 22 euro betaald voor twee broodjes...volgende keer gewoon weer een mac
29 aug 2022 om 14:34 Veel langere bezorgtijd dan oorspronkelijk aangegeven. Bagels zijn ok, maar niet wow.
11 aug 2022 om 16:48 Superlekkere bagels snel bezorgd goed verpakt. En onze opmerkingen zijn goed opgevolgd. Dat is bij de andere twee filialen vaker fout gegaan, dus we bestellen alleen nog maar bij dit filiaal. Ze hebben zo'n knappe barista die er al 100 jaar werkt :)